ST. PAUL'S SR. SEC. SCHOOL, PALI

Dear Parents,

Wishing you all a very Happy and Prosperous New Year!

The school will reopen after the winter break on Monday, 03rd January 2022 for all the students of Class Nursery to XII. Students must follow Covid Protocol strictly i.e.:-

- 1. Students should wear a mask and carry a spare mask and hand sanitizer.
- 2. Wearing of mask always is compulsory.
- 3. Social distancing and precautionary measures should be followed by all.
- 4. Parents will arrange the facility to drop and pick up the child/children from the school.
- 5. Respiratory etiquettes like covering one's mouth and nose while coughing/sneezing with a tissue/handkerchief/flexed elbow to be followed.
- 6. Sharing of items like notebook, pens/pencil, eraser, water bottle, etc. amongst students should not be allowed.
- 7. If a student is sick, he/she should not come to the school and follow necessary protocol in this regard.
- 8. Parents are requested to maintain students' hygiene (uniform, bags etc.).
- 9. School Timing for students is <u>08.00 am to 11.55 am. for Classes I to V</u> and <u>08.00 am to 12.30 pm for Classes VI to XII and 08.30 am to 11.30 am for Nursery & K.G.</u>
- 10. Provide clean small napkins/ clean cloth daily to your ward for wiping hands.
- 11. Parents may take care not to send their ward to school if the child is not feeling well.
- 12. Students are requested to follow the instructions given by the school for maintaining safety protocol regarding Covid-19.

PRINCIPAL

ST. PAUL'S SR. SEC. SCHOOL, PALI

TIMING FOR OFFLINE CLASSES

(W.E.F. : Monday, 03rd January 2022)

PERIOD	OFFLINE CLASS - (I TO V)	Duration
Prayer	08.00 A.M.	
I	08:05 A.M. – 08:40 A.M.	35 Min.
II	08:40 A.M. – 09:15 A.M.	35 Min.
III	09:15 A.M. – 09:50 A.M.	35 Min.
IV	09:50 A.M. – 10:25 A.M.	35 Min.
BREAK	10:25 A.M. – 10:45 A.M.	20 Min.
V	10:45 A.M. – 11:20 A.M.	35 Min.
VI	11:20 A.M. – 11:55 A.M.	35 Min.

PERIOD	OFFLINE CLASS - (VI TO XII)	Duration
Prayer	08.00 A.M.	
I	08:05 A.M. – 08:40 A.M.	35 Min.
II	08:40 A.M. – 09:15 A.M.	35 Min.
III	09:15 A.M. – 09:50 A.M.	35 Min.
IV	09:50 A.M. – 10:25 A.M.	35 Min.
BREAK	10:25 A.M. – 10:45 A.M.	20 Min.
V	10:45 A.M. – 11:20 A.M.	35 Min.
VI	11:20 A.M. – 11:55 A.M.	35 Min.
VII	11:55 A.M. – 12:30 P.M.	35 Min.

NOTE:

- > The school timing for Nursery & KG will be 08.30 am to 11.30 am.
- > Special Classes for the students of <u>Class X & XII</u> will commence from <u>06th January 2022</u> from 12.30 pm to 01.30 pm.

PRINCIPAL